"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, November 27, 2014

Saya, blog dan nuffnang .

Saya ~ mood so so la orang putih kata...rajin tu...tidak juga...malas pun sikit la..huhuhu... TAPI rajinkan la juga nak update ni.

Blog ~ untuk nak 'come back' konon2nya...perkara pokoknya...header dah tukarrrrr....hahaha...( tu pun nak kecoh!) tidak ler.... yg lama tu...bekurun lama dah kan...naik bosan tgk...

Nuffnang ~ pelik dan ajaib nuffnang ni...kalau org tanya mcm mna dia bole bagi iklan....jawapan sy ~ ntah ler...nak kata based on unique visit....sy tgk statistik...biasa2 jer...tak ler segah mana pun....update....update pulak dah nak masuk 2 bulan kot tak berupdate...bole pula iklan masuk ya...ntah ler...rezeki juga tu...


Tu kan...bederet tu... kalau gini...tak payah update selalu pun tak pe ye tak...kikiki....

Perlu buat review ke untuk mereka ni? Tgk bloger otai2 tu...kalau iklan nuff masuk....mesti buat review pasal iklan tu...ntah ler...sy x penah buat pun... tu tak banyak pun hasilnya.. sen2 jer... :)

Ok...sy masih dlm mood bw slow yg teramat! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...