"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, September 12, 2012

WW ~~ 12





TQ to google....not my photo...just share it...:) 

:D


14 comments:

Kesuma Angsana said...

wei, terliuq den nengok!

:: Mrs.Eady :: said...

terliuuurrr...

Tina Othman said...

pergh

speechless tgk, gambar tu dahlah cantik gila, makanan tu pulak tersangatlah mengoda jiwa

eh lupa, selamat hari raya syifa, rasa tak wish lg ni =)

Nana said...

so sweet~

:D

JaSSNaNi said...

sedapnya... tengok gambar pun dah tau sedap... hehe.. :)

ummiakid-lily said...

eeee....arsa nak geget owner blog ni tau...buat ku telan air liuq berkodi² sekali baca...pak google punye gambaq...mmg kijammm tau....dera nafsu akak!

kasihredha said...

telan air liur

aizamia3 said...

mak aiii.. ni kalau den dapek ni.. taknak den share ngan orang lain. ;)

psstt: baru je tukar template blog tu.. tu pun separuh siap.. den maleh sobona eh nak edit bagai..

アヌム said...

sdpnyeeeeeeee

Rohah said...

mengiurkan..slssshhh..

zila norazila said...

syifa..amboii wt akk kecur tue..:)

IBU GEBU said...

gerenti 100% sedap ni... :)

Ann Ishak said...

sedapppnya strawberry tu yummy

Asyifa Mustaffa said...

thx semua yg meninggalkan komen....luv u all...........:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...