"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, February 3, 2015

Apa khabar?

Assalamualaikum...

1st entry 2015....

Ingat kat blog kita lagi tak? Apa....tak ingat! Normal la tu...tuannya pun mood berubah ubah nak update.Ni pun ntah angin mana yang hembus...tetiba rajin pula....last entri 2014, dah azam nak selalu update....tak juga ada yg baru kan..nak buat macam mana...tinggal macam tu je la...

Ini nak post new entry pun dok tekan2 kat bahagian post...pasal la tak keluar2 box nak taip ni...rupanya salah tekan...patut klik kat new post... Nampak sangat lamanya tak buat sebarang post.

Pun tak berani nak janji lepas ni ada tidak new entry...tapi...insyallah akan dicuba setakat mana yang mampu.


Gambar pertama 2015. :)

Roti sarang lebah....jadilah kan...gambar pertama pembuka bicara gitu...:)


6 comments:

Nooriah Abdullah said...

assalmualikum syifa, masih ingat bila terjumpa kat ig sesekali kan, yalah kekadang masa mencemburui kan itu lah tertinggal blog ni, yg mudah sngt nak update ig haha

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

As salam, khabar baik.. Alhamdulillah.. terliur sudah tengok gambar pembuka 2015 syifa ni ;)

asyifa mustaffa said...

K.Noor : wsalam...kan..! ig lgi cepat...:)

Nur : hehe...

aizamia3 said...

Apa-apapun
Happy belated birthday buat awak.. ;)
Moga sentiasa di bawah lindunganNYA dan sentiasa sihat hendakNYA.

asyifa mustaffa said...

Aizamia : erkkk...besday kita ya...kita pun lupa dah...tq awak...;)

hainom OKje said...

Roti ni bila pulak buatnya?....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...