"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Saturday, July 23, 2011

RUMAH YANG AMAT UNIK

mari lah tengok gambar2 rumah yang unik yg amat nie....tgk design pun mcm best...tapi kosnya mesti la mahal kut....nak dapat yang terbaik kan....mngkin ada yang sesetengah rumah tu...mmg dah di design dahulu kala agaknya.....nak tau...meh tengok gambar2 nie...saje2 buat cuci mata......^^

yg nie mungkin dari zaman dulu gaknya...samapi la ke anak cucu kot....

ada berani ??
Rumah yang nie...kalau tidur malam....x nyenyak la gamaknya...duk memikir....selamat ke tidak....serupa mcm kat Boh Plantions kat Cameron pulak.....mcm gambar kat Boh bawah nie.....


Hah..! tengok....! sama x design mcm kat Boh nie...nie gambar Boh nie..sy punya la..masa p bercuti kat Cameron aritu.....ok..sambung balik gambar rumah unik nie....



Unik semua kan....nak tengok banyak-banyak...boleh layari web INI .... sekadar jalan2 dipetang hari.......kat web nie...mcm2 gambar ada...anda explore lah sendiri ye...kalau nak pegi...tak dapat dipastikan sampai nya bila kan...so...kita cuci2 mata dulu lah ye.....

have a nice exploring.......tu pun kalau nak jengah web tu....:)


4 comments:

Haslinda Ariffin said...

kenapa kt malaysia xde rumah cmni ek?

nuwairani ismail said...

rumah cendawan itu sangat cute!!!

Asyifa Mustaffa said...

Haslinda : M'sia mngkin ada kut...tp x diglamerkan....mna la tau kan....:)


nuwairani : cute kan...:) tp x tau dlmnya besar mna pulak.....

Ann Ishak said...

rasanya cantik lagi rumah melayu kita kan...betul tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...