"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, July 1, 2011

kenal tak ??


kenal tak ?? la...kenal dah ke ??..yg x kenal tu...sy bgi tau lah yek...nie orng kat atas nie..namanya Hana Tajima....dia nie anak kacukan Japan-Mat Saleh yang duduk kat London.....apa yg menariknya pasal Hana nie...dia nie jer yg pilih islam antara adik beradik yang lain, Dia bersyukur sangat menjadi seorang muslimah dan dia impikan untuk buat banyak fesyen-fesyen yang sesuai untuk wanita muslimah yang bertudung untuk nampak lebih gorgeous, fabulous dan marvelous....

tu yg sekarang nie pesen2 shawl satin tu.....tu semua ngikut Hana Tajima nie....sy suka duk sebut Hana Tajima...sbb nama dia mcm ada komersial value pulak....hehehe.....suka nama dia....!!

kat you tube banyak la...dianya video2 cara2 nak pkai shwal...., alkisahnya....sy x pakai shwal2 nie....almaklumla....ada anak tecik !!! slalu kena dukung dak tecik tu....kang bila da lilit tu....sekali direntapnya....abis...!!! musnah lilitan ala2 Cik Hana Tajima gitu.....:)

nak tau banyak pasal videonya....search kat you tube ye....sape2 yg minat la......:)

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...