"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, May 10, 2010

Tak tau nak merapu....

Baru nak sambung balik setelah lama meninggalkan Blog nie....x tau kenapa tapi hari nie rasa mcm nak update balik.....hehehe.........Hari jumaat lepas...ke putrajaya (lama x pegi sana...semenjak pindah n9 ni...) pegi tengok cucu 1st......dah tuo hah! dah da cucu....so leh panggil nanny su...tak mo panggil nenek or wan su.....haha....x glamour....kui3...........peduli apa orng cakap........Cucu 1st......namanya Nur Eryna Insyirah....sambil tu tgk anak buah br gak...namanya Puteri Delisha Qasdina.......nilah nama anak2 zaman skrng......glamor2 belaka....so..da sekali tu disusun lah smua bby tu termasuk ler ngan Hazim....my little boy...hehe......nilah pic nya !!



Dari kanan ni ler cucu Insyrah....Delisha (anak buah)...n my little gud boy Hazim...(always cool hah !! )....ni baru 3....coming soon ada lagi bulan 7 nie....insyaalah boy....yg tu anak buah...hahaha....raya tahun nie botak ler kepala bapak2 sedara n tok2 mereka............nanti sekolah sama....n semoga menjadi anak yg soleh dan solehah..............amin.............

2 comments:

Naza said...

Nanny Su yer... hehehe

Asyifa said...

of kos ler nanny.........hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...