"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, October 31, 2011

Telekung Project

Assalamualaikum, apa khabar anda hri nie....semoga hari nie lebih baik, lebih ceria, lebih gembira hendaknya kan...berapa banyak nya lebih la....watever pun hidup mesti diteruskan......

ok..pagi² isnin nie dah mula lak merajinkan diri nak menghupdate blog...bukan apa..sbb ada somting bende yg interesting yg sy nak share kan sini...somting yg boleh menambah saham kita di akhirat, nak menambah pahala nie...kadang-kadang senang je...x ssh pun...tp kita manusia nie yg rasa ssh kan....watever lah, janji sy sebarkan niat murni saudara muslim kita nie....

Someting yg interesting tu...( bagi sy lah....x tau pada pandangan mata hati anda) satu projek yg sy rasa sngt² mulia....sangat² baik...usaha yg perlu pengorbanan masa, tenaga dan dah tentulah wang ringgit....tp apa nak kisah kan sbb ianya smua utk menambah "saham" di akhirat.... 

Kat sini sy nak sharekan satu page di Facebook nie..page TELEKUNG PROJECT , jom sama-sama kita LIKE page nie...dalam usaha membantu adminnya Puan Azila Aziz nie utk kembangkan lagi usaha murni beliau. 

Cerita sikit...apa dia telekung project nie ?? 

ok lah......anda yg berminat...boleh rujuk SINI... harap ianya dpt membantu....semua dah diterangkan dengan jelas disitu....dah baca ?? so..jgn lupa kita pakat ramai² LIKE pagenya...

p/s : jom kita tambah amal !!!........... ^___^



2 comments:

Tina Othman said...

insyaallah, harus turut serta dalam project ni, buat tambahan bekalan kita kat sana kan

dear, nak share cerita ni boleh tak

Asyifa Mustaffa said...

silakan tina...lagi dishare lgi bgus....dpt manfaat smua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...