"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, October 5, 2011

Apam riang ria

Ok...nie namanya apam riang ria....kerajinan yg terlebih kat sini.....hahaha....saje nak bagi anak suka...ngan mak budak skali pun suka......:)


suka buat...+ anak-anak pun suka makan.....apam dot dot udah bertukar angry bird (yg kunin x brapa nak betul warnanya)...bee n skali lagi...ladybird...walaupun dah buat HARI TU .... baru je...2 hari lepas....buat lgi kannn....hehehe...telebey rajin sudah ! x pe..yg penting habis licin anak-anak makan........ditambah lagi Athirah suka bawa pgi skolah.....


ada 4 jenis...senang sbb pakai kaler tu je...pusing-pusing je kaler...dpt 4 jenis........nak resepi ? jengah SINI .... 


layannnn gambar eh.......ok..selamat malam..........nite.... :)


9 comments:

ifnirsweet said...

comelnya....:)

oshin-jamel said...

rajinnye akkk...lawa plak tue :)

Asyifa Mustaffa said...

ifnirsweet : mekasih...

oshin : saje merajinkan diri....hehe...

umimiqdad said...

owhhhh...sangat cute
anak2 saya tengok mesti suka...buleh wat main sambil makan2..heheh

Asyifa Mustaffa said...

umimiqdad : mekasih...:)

harleena said...

comel2nya apam tu...kreatif betul laa.

Asyifa Mustaffa said...

harleena : saja suka² je...:)

kakyong said...

wow, meriahnya... sure anak2 pun suka makan kalo apam yg mcm nih..

Asyifa Mustaffa said...

kakyong : mmg diaorng sngt² suka...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...