"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, December 5, 2011

Masih terasa penat itu....

Assalamualaikum....salam sejahtera, dah lama x hupdate..last update pun 22/11 hari tu.... bzy pindah umh...dan penat tu..masih lagi terasa.... lgi tambah penat bila tgk rumah bersepah...mmg x boleh nak goyang kaki lah selagi ada nmpak barang yg buat menyemak mata nie...masuk hari nie...kiranya dah seminggu menghuni di rumah baru...alhamdulillah....suasana baru...persekitaran baru...jiran baru...:)...jiran sebelah kanan n kiri lum masuk lagi...masih tgh nak ubahsuai rumah....nie antara pic yg smpt snap hari tu di rmh lama..... to all family members yg dtng tolong....thanks banyak² .... budi dan jasa semua....x dpt nak dibalas dgn kata-kata....smoga Allah s.w.t juga yg membalasnya........

dah kosong....tggu nak angkat jer rak nie.....

bdak kecik tu....ada di mana-mana....nak tolong mcm x tolong.....!

yg kecik antar pkai kete....yg besor2...lori angkat.....

sesi penuhkan lori.....

nie jer pic yg ada....stakat nie...masih ada lgi kotak2 yg masih x smpt nak kemas.....


3 comments:

aizamia3 said...

tahniah.. senang kan dah ada rumah sendiri.. ;)
kat area mana ek..?

bab2 mengemas memang penat..

Asyifa Mustaffa said...

tq...:)
kat area cni je...masih dlm daerah tmpin...

aizamia3 said...

moga persekitaran baru menenangkan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...