"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, October 16, 2012

Energizing Soy Protein ~ ESP Shaklee

Setelah menjalankan 'window soping' di internet selama lebih kurang seminggu lebih la.......ini la hasilnya.....:) 



survey bnyk tempat juga sebab nak cari price yg betul2 mampu milik.....hehehe....bukan apa....kita kan ada hak sebagai pengguna...so x salah la kan dok tanya kedai sana kedai sini berapa harganya.....bgosnya hanya dalam talian aje.....

Kalau beli kat luar nie......nak dpt harga yg betul2 best...mmg susahla kan....yg penting consultation nya berpanjangan....apa-apa yg x paham...masih bole tnya lagi.....senangkan...:) 

1st time punya percubaan nie....ESP hanya food supplement saje tau...! sbb sy x penah ambik apa2 spplmnt pun sblm nie...dan memandangkan skrng tenaga yg semakin bnyk berkurangan..itu yg teringin nak tau sejauh mana  keberkesanan ESP nie.......jdi..x salah klau nak mencuba kan.....:)

bestnya beli kat sini...sy dapat giftnya sekali.........:) shaker yg comel nie....


comel sesangat la....hnya bole isi 200ml saje...cukupla utk 1 sudu besar ESP nie....siap dapat resepinya sekali tau.....:)

nak tau apa lgi kelebihan dia kan....+ klau berminat juga nak mencuba....bole refer PN NORLAILA ISMAIL . jangan malu jgn segan....Kak Laila sedia menjawab soalan anda.......hehehe....

ok...so sy cuba dulu ya.......kalau ada kemajuan dan perkembangan yg baik2.......nnti akan di share kan di sini....:)


4 comments:

azlina said...

assalamualaikum tak sabar menunggu perkembangan selanjutnya..
trm ksh sudi sggh di blog saya yg seadanya..

Asyifa Mustaffa said...

Azlina : waalaikumsalam...bru nak start minumnya....hehe...myb jauh lgi perjalanan tu....:)

Qasey Honey said...

slmt utk mjaga kesihatan yea...bile angka umo tu dh btmbh...mmg harus utk amik supplmnt...QH sdri masih tcari2 lg yg sesuai...spi xtau mne nk pilih...

nk tgu pkembangan kak Syifa nti..mcmmne..klau ok bleh cuba juga tu..

laila said...

wah... ada review di sini. akak baru perasan..:)
semoga ESP memberi kebaikan seperti yang diinginkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...