"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, March 22, 2011

Alhamdulillah....

Alhamdulillah...segala puji dan syukur padaNya....
Hazim da semakin ok....hopefully hari nie sihat spnuhnya....

semalam da bawak hazim p klinik....
cek2...hazim demam pulak....then doctor ckp sbb dia da mntah2 n ciritbirit.....
so doctor decide suh admit hospital......
petang smlam gak dia suruh pgi spital...(masuk air)...
aduh......bab2 masuk hospital nie lah yg paling x suka~~~!!!

tapi bila doc tgk hazim cergas semacam jer dlm bilik dia tu....
doctor tu pun cakap.....mcm orng x sakit jer....
sbbnya hazim....main2 dlm bilik doc tu...habis kerusi ditolak tolak....
itu sbbnya sy mntak pada doctor....tgk mcm mana perkembangan dia dri balik kinik smpi ke pagi nie macam mana.....kalau masih muntah2 n buang2 air lagi......pagi nie kena lak masuk hospital......

so...Alhamdulillah....sepanjang petang semalam ke pagi nie....hazim x muntah...bf pun nak...dan ok...
nurse pun ada call pagi tadi...tanya mcm mana hazim...
dan sy da bg tau mcm mana perkmbangannya.....
okla....nurse kata....
kalau da mcm tu...x payah lah admit spital.....
Alhamdulillah.....
syukur sangat2......


2 comments:

babylove said...

bila anak sakit mesti mama risau gile kan...? take care okeh....? get well soon

Asyifa said...

tq dear....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...