"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, October 7, 2013

Allano lotion ~ product amway

Hari ni nak cite skit psal 1 product dlm amway yg mmg top ni... allano lotion... ada mcm2 kegunaannya tau...

Antaranya....bole buat sebagai sapuan pada kulit yg melecur ~ andai kata korang tgh msak2 ke kan...pastu tekena kuali panas tu....haaa...cpt2 la sapu ye.

Dan juga...klau anak dmam kan...bole je sapu lotion ni kat bdan anak....utk redakan kepanasan...

Yg sakit kepala....migrain ke kan...bole sapu kat tengkuk dan kepala...

Bnyk lagi kegunaan nya tau...pyah plak nak taip guna tepon kecik ni...

Nnti ada masa....sy cite detail lg ye....jd..klau sape berminat nak bli...harganya Rm35 sahaja...bole email sy di asyifa2701@gmail.com..nak harga murah....jgn segan2...wasap syifa 0136693984 segala pertanyaan anda...insyallah akan sy layan...tp tanya psal product je tau....

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

Rai Ourkizuna said...

lotion ni memang bagus..tak boleh tinggal.. mesti ada je kat rumah..

Kak Rose said...

mmg elok lotion ni... pernah guna untuk melecur, kulit bersih x tinggal kesan!

Kakzakie said...

Ye... kakak dah berpuluh tahun menggunakan product amway. Keluarga kakak juga pengguna barangan amway.

Tina Othman said...

Menarik, multi purpose kegunaannya

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

hainom OKje said...

Oooo awak agen Amway ke AM... dulu masa anak kecik kecik sekalulah gak beli benda benda mcm ni tp sekarang dah jarang dah...

アヌム said...

thx sharing..bole dijadikan panduan ni heee

Akmal Halim said...

sharing yang menarik..boleh promote kat kawan2 ni :D

eira eixora said...

dah banyak kali terbaca post pasal lotion allano ni. macam kena g beli juga je =)

Rohah said...

byk faedahnya tu ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...