"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, October 6, 2013

Kuih talam dan nuffnang

Assalamualaikum,

Sekian harinya x sempat nak update blog...ada sedikit kebizyan yg melanda....~ bzy la sangat hai...! 

Macam biasa...hujung2 mnggu ni...pepagi ni...jenguk2 email dan segala bende kat tenet ni....dan x ketinggalan...hujung2 mnggu....part paling syok...menjenguk en nuffnang....:D

Alhamdulillah....walau kadang x berkesempatan nak buat entry meletop letop tiap hari mcm orng lain kan...en nuff masih setia datang bertandang .... terima kasih daun keladi...kalau boleh...bagi la hari2....hehehe...

tgk nie...keywords search last week punya....ramai juga ye orng nak buat kuih talam...buat2...sedap tau...:)


kuih talam oh talam....ramai juga orng masuk sini cari resepi kuih talam...


Alhamdulillah atas kesudian nuff masih melayarkan iklannya....

ini yg masih running....moga ada lg yg masuk....hehe...


da boleh cash out dah...tp saje x mo lagi....biar dia bekepuk kepuk duk dalam tu.....

selagi bole simpam....kita simpan dia....!!


23 comments:

❤Kamsiah❤ said...

beberapa iklan masih 'on'...tahniah..rezeki tu...

LYAfrina said...

alhamdulillah.. moga trs murah rezeki.. mesti ramai org tgh blajo buat kuih talam ni

Mimi Azirah said...

Ramai yg wat kuih talam ye

Kakzakie said...

Kuih talam sedap!
Duit nuffnang bukan macam saham ada turun naik kan... biar dia terus naik selagi boleh simpan ye...

inazamri said...

tahniah.Semoga terus dilimpahkan rezeki.Akak penah amik kelas personal kuih talam kt kl tp smpai skrg tak penah try buat sdiri heheh.

hainom OKje said...

AM ada buat entri kuih talam ke....
Tahniah yeh AM....rezeki tu namanya....nanti dah cash out , jgn lupa okje hehe

Acik Erna said...

simpan biar sampai 4 angka ye syifa..acik nya baru 4.51 sen he he

mama sara nur said...

Assalam syifa
Wah syoknye nanti masyukk he hee

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear, mama pun masih tinggal 3 je yang running.... hihi,

salam kenal dari mama... singgah dan follow

mama ila said...

Wahh..bestnye..byk yg tgh running..tahniah yer..ila nie jugak yg xada CPUV..hehehe

Qhaifa Nur said...

duit nuffnang tuh nak kumpul sikit lagi..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

biar dia banyak lagi akak.

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah... seornok gakkan masa dapattu.. brler berkobar2 sikit semangatu..
sedaptu kuih talam...

E-na Zarina said...

3 skali be running...biar dia lekat lama2 kan. Freezer mate tu RM65 termasuk postage. PM k.E-na di FB Tupperware E-na Zarina

Putri said...

Bestnya dapat cpuv.saya x pernah pun dapt.penat hantar tiket tanya

Mamasya said...

Aslmkum Syifa

wah rezki tu..
ramai peminat kuih talam...

Bin Muhammad said...

wah...entri kuih talam menjadi carian terbanyak. Iklan pun masih ada on going...dah lama tu, mesti berkepuk2...hehe

QA's ~ mamapapa said...

wahhhhhh...rezeki...rezeki...alhamdulillah.....

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

murah rezeki tu..ramai peminat kuih rupanya =)

hainom OKje said...

Tahniah AM...okje ada gak 2 ketul hehe iklan nuff tu ...lama dah tak buat entry pasal dia

Liza Othman said...

salam..
moga murah dan lapang rezekinya :)

expert kuih talam ye? sy baru nak gi kelas sebab nak temankan makcik yg minat kuih talam ni..harap2 menjadi la hendaknya :)

Cinta Ninja (CN) said...

gulp~ tetiba nak mencari kuih talam.

inahar ali said...

wah..tahniah asyifa!! rezeki tu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...