"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Sunday, August 25, 2013

Kek Coklat resepi Anis Cmc

Assalamualaikum,

Ini buatnya sbb terjumpa resepi di fb paga Anis Cmc, x dpt nak bgi link plak dah...sape nak tgk clear lagi...search je page fb Anis Chocolate Moist Cake..., nmpk mudah...itu yg try tu...sngt2 la moist...

Nak tau kemoistan (ada ke bm word gini...huhuhu....rosak2)...bole try sndiri ye...:-)

Bekpes pgi ni...mkn kek coklat....muahahaha...gemuks2...!

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

mama sara nur said...

assalam Syifa
terliur ehh he hee nampak sedap dgn lelehan coklat tu
post sini sikit boleh
akak suka kek coklat airtangan org ni hehee sendiri buat dah cemuih

Tina Othman said...

Sedap ke syifa

Nampak mcm simple dimple je resepinya ala2 eggless cake ye

Wah hitam itu menawan keknya hihi

Kakzakie said...

Kakak rasa sejak puasa sampai hari ini belum buat kek coklat lagi Syifa. Tengoklah bila ada permintaan anak nak cuba jugalah..

lieyalatif said...

wow nampak menggiurkan lah....kek coklat ni sekali plak topping die berkilat2 gini mmg bikin kecur betul nieh....

akmaL said...

nampak sedap je moist cake ni..leh try resepi tu nanti kan..nice post :)

Mamasya said...

Aslmku Asyifa

comei tengok baby merajuk kat bawah..
kek kukus choc mmg moist...tp belum pernah cuba lagi...

Cik Puan Rara said...

wow nmpk cm best je,whoaaaaa~

Cho Zila said...

alamak malam semalam dah makan kek cekelat yang sedap so harini baruler rasa lemak berkrim.. masa makan tak hengatkan... tuler takleh ler buat kek coklat kot idak kitaler yang menghabiskan...

fairus mohamad noor said...

amboii..sedap nampak..m3h lum pernah buat kek coklat lg..bese duk buat cheese cake..sbb antoo cheese..hehe

Kesuma Angsana said...

terliur dah tgk ni !

J.Syazwana said...

paling feveret! chocolate cake :D

QA's ~ mamapapa said...

wowww!!tgk je dh tau sedap :))sgt moist gitu :)

shaFazie said...

sedapnye....lama tak mkn kek coklet

NinaAz said...

Kek anis my fevret. Rm5 sebekas. Huuuu

fazianbatrisyia said...

Sy da cuba...best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...