"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, August 1, 2013

Puding koktail tambah laici sahaja !

gambar terperap dah 2 hari rasanya...

malas punya pasal...baik je dia duk dendiam dalam draft ni..


dan sebab malas lah...puding nie disekali kan saje dalam bekas tuppy nie..

malas letak bekas kecik...sebab malas nak basuh banyak2...

bila keras...potong2 dadu..campak jer dlm kuah tu...~ campak manja2 jer...



untuk isi dalamnya...hanya puding dan buah laici sahaja...

beli siap dalam tin

tp laicinya habis dulu...pudingnya terbiar sahaja....

utk resepi boleh tgk SINI

x larat nak taip dah...tangan duk gigil rasa ni...telebih keje pagi tadi...

tu pun x siap2 lagi....


11 comments:

Amie said...

Laici tu dah cukup sedap... bubuh itu je pun dah cukup!

fazianbatrisyia said...

sedap mkn sejuk2

Kesuma Angsana said...

sedap ni , KA pun suka buat !

Haryati Faizal said...

sedapnye mkn sejuk2....

JaSSNaNi said...

teringat terus.. husband request ni lom buat.. nak beli bahan2 petang ni lah..

aizamia3 said...

biasanya memang cenggitu.. laici meti habis dulu.. kalau tak anak, habis kat mak.. khikihkih..

JunAina said...

Sedap tu selalu fruit koktail memang habis dulu.

アヌム said...

uwaaaa sedapnyee huhuu

~Kak Nah Backyard (^_^)~ said...

sedap ni syifa.anak2 knah pun suka =
)

Kakzakie said...

Anak-anak biasalah laici mesti disapu dulu bila dah tak ada baru dimakan pudingnya:)

Bin Muhammad said...

Terliur pula tgok...baru balik masjid, panas! Kalau dapat yg sejuk...fuh! Telan air liur dah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...