"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, August 12, 2014

Koleksi dari Adourra

Assalamualaikum / Selamat sejahtera.

Nak cerita skit ni...:) hehe... sy ni kiranya termasuk dalam kategori  penggemar beg cotton....sebab...sebab senang nk basuh...ringan pun ia jugak...hahha....pada sy la...minat masing2 tak sama ye tak...

See...sy ada 3 koleksi brand yg sama dari pemilik jenama Adourra.


2 handbeg dan merah tu utk organizer dlm beg. Yg biru tu...sy beli...itu 1st koleksi...cun sangat!! jahitan dia kemas...harga pun agak berpatutan. Yg ready made pun cantik2 belaka. 

Adourra ni kan..kat sini dia bole buat purses, wallets, tote bags, diaper bags, sling bags, pouch, clutches...( ayat sy copy dari blognya ) 

Kalau nak design kita camne pun...request aje...pilih kain corak camne pun...boleh saje....

Organizer utk beg tu...sy dapat free sbab join GA di Facebook Page Adourra ... tahun lepas rasanya.

Yg h.beg putih butterfly tu...itu pula menang GA di instagram Adourra... baru sampai tu...bau kedai lagi...πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Alhamdulillah...rezeki ye tak...😊

Berminat? Bole refer kat link page tu atau Blog Adourra ok...

Daaaa...dari sy peminat tegar beg cotton !!! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

9 comments:

fazianbatrisyia said...

cantik....sy belum ada koleksi lg

Kakzakie said...

Menariklah Syifa.
Yg bagusnya boleh dicuci beg macam ini..

Mel said...

Mel ada 3 beg cotton. Beli juga.tapi bukan jenama ni. Sedap pakai. Suka sangat brg2 handmade ni. Rasa special gitu.uhuu

Tina Othman said...

Tak penah try pun beg cotton biasa pki baju cotton je

Bin Muhammad said...

Alamak! Ini kalau wife saya tengok beg tangan tu mesti terpikat! Menarik...english style!

asyifa mustaffa said...

Fazian : suka2 je...

K.Zakie : ye kak....masuk mesin je...sbb tapaknya x keras...

Mel : kan...best kan...rasa lain dri yg lain...

Tina : hahaha...ni dia guna cotton yg jenis tebal tu..

BM : oh...wife pun suka yek...bole geng la dgn dia nih! :)

aizamia3 said...

Tahniah sebab menang GA.. ;)
beg cotton tu cantik.. ;)
tapi saya takde koleksi beg cotton..

asyifa mustaffa said...

Ai : tq..rezki2...:)

hainom OKje said...

Baru ni hadiahkan hari jadi dak TLBD tu dgn handbag kain cotton....cantik jugak....tp bukanlah brand Adourra pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...