"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, September 22, 2014

Selamat....selamat..

Assalamualaikum / Selamat sejahtera.

Cuti sekolah seminggu, seminggu jugalah blog ni sunyi kan...huhuhu...nak buat macam mana...tak berapa nak ada masa nak uruskannya...hari ni...sambung samula ya...insyallah.

Semalam kan 21.09. Besday kakak yg ke 10thn....besor dah kan...kejap je rasa...ermmm...semalam gak besday ayahnya. Senang kan...share date yg sama...bujang 3 org tu pula...share bulan yg sama....yg untung..! Ibunya lah...sorang2 jek....! Hahaha....

Tak de la beria pun nyambutnya...cuma ada sebiji kek yg berpenat lelah ibu sediakan..(.nnti besday ibu...sape nak buatkan?? )  Pastu...masak ler spagheti utk dinner....simpel jer...tak yah le susah2... tp yg beria makannya si Hadif la....kek.....spagheti...mmg bg la kat dia....!


Kek ni ...nanti2 ada masa sy sharekan resepinya ya.....insyallah...

To kakak n hubby ~ semoga dipnjangkan usia..dimurahkan rezeki....:)

9 comments:

Acik Erna said...

Happy Birthday anak dan ayah..semoga di rahmati yang esa.

lieyalatif said...

syifa rajinnyeeeee..kagum lieya tgk kek tu...cantik n comel...lagi2 dibuat sendiri ...mgm lain rasenye dan nilai sentimentalnyer heheeheh.....lieya ni bab2 kek mcm ni mmg tak reti laaaa....tabik spring tgk hasil kek syifa....

lieyalatif said...

eh lupe plak heheeheh

selamat hari lahir kakak...moga jadi anak yg bijak, solehah dan mendengar kate....amin...bertuah awak dpt potong kek hasil air tangan mak awak sendiri tau....

Sarah Talib said...

Hapy besday utk kakak dan abah...untung boleh smbut sekali..

Rohah said...

Semoga dlm rahmatNya selalu utk si kakak n ayahnya

Kakzakie said...

Itulah nama pun ibu. Birthday siapa pun ahli dlm rumah ibu kena buat. Masa birthday sendiri kena buat sendiri hihi... Itu ibu yg pandai mengolah kek jadi cantik Syifa..

Selamat ulangtahun buat anak dara dan en hubby Syifa..

aizamia3 said...

Happy belated birthday buat dak Kakak.. selang sehari je dengan my dak Kakak.. ;)
Moga Kakak terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat keluarga.

hainom OKje said...

Happy Bezday buat kakak dah hubby awak tu ...moga sentiasa bahagia dan dilimpahi rahmat olehNya.... Untunglah ada bini pandai buat kek....hehe

fazianbatrisyia said...

Cantik kek. selamat hr lahir...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...