"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, April 14, 2011

bloglist kategori ibu-ibu


Assalamualaikum...selamat pagi....hri nie dimulakan dgn menyertai bloglist yg dibuat oleh MRS SABRI ..
bloglist nie khas tuk ibu2 jer eh...sape2 nak join tu...bole klik kat banner tang atas tu...
nak klik nama atas tu pun..... bole jer...ok....step by step sy buat...ikut syarat2nya...
x ssh pun...senang je kan....

1. ok mrs sabri...ai da folo u.....:)

2. dia kata mesti ada anak ngan suami.....----> alhamdulillah....sy ada 3 orng anak..1 gegirl....2 boboy....
husben...sorang jerlah....
dat my luvly asben i already have till end of my life...insyallah........:)

3. rajin masak ??
op kos la ai rajin...hik3...da nma SRT...kojer duk umh....mmg ler masak....
tp sy mmg slalu suka masak...baking2....sbb anak2 suka makan...(mcm kek2 tu...)
masak ikut suka jer...asal x de bnyi komplen..kira orite ler.....

4. tegas dlm mendidik anak2.....
mmg sy tegas !! n kadang2 garang gak....sumtime....anak pun takot gak....
bkn apa...ssh sbnrnya nak ngajar anak nie...tambah2..dia orng tgh nak membesar kan....
pukul memukul tu...jarang la....tp..kalau smpi da begaduh adik beradik....
sy punya tngan pun bole naik sama.....
x de rotan kat umh.....bkn x nak....tp...anak2 zaman skrng...lain sikit peelnya.....

ok lor mrs.sabri...suda pun buat.....terimala sy seadanya.....hehe.......:)

^__^

2 comments:

Mrs.Sabri said...

time kasih asyifa sudi join..nanti balik dari kl saya update semuanya bila dah cukup 10 blog ye.. :)

Asyifa said...

ok...sama2....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...