"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, April 14, 2011

minum petang...

petang sudaaaa....da minum ??
my family nya mnum ptang ari nie di taja oleh "my kitchen"....
ngeh3.......sape owner " my kitchen" tu...??

saya lah !!! sape lagi....
takat cekodok pisang 2 3 biji....x de maknanya orng nak taja2...!!
buat sendiri lorrr.....!!!

cekodok pisang jer......

jemput2 minum saudara saudari.....

^__^



3 comments:

Ummiakid @ lily said...

waaa..baru berangan nak buat cekodok jugak tadi sebab ada pisang berangan kat cerok dapur tu...tapi dek kerana hari ni mood x brape ok...maka pisang tu terus le berangan sampai esok pagi...i likeee cekodok...x kira le apa pun bahan...asal cekodok...

Asyifa said...

nak antor ker?? ngeh2...cam mngidam jek bnyinyer.....:)

ifnirsweet said...

sedapnya cekodok pisang..lapar la pagi-pagi cm ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...