"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, April 11, 2011

mamazakwan's Birthday giveaway


skrang bulan rajin...join GA2 yg blogger2 buat....dan disebabkan kerajinan tu...
sy menjoinkan diri utk GA nie.....
sape2 nak join tu....bole klik kat cni --->  MamaZakwan's Birthday Giveaway 

Syarat 1 to 3....suda di buat....msuk syarat ke 4....hehehe.....soalannya .....

Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi  cupcake jer....skrng nie x main dah kek besor2 nie kan...jdi ai bgi u cupcake je la yek...duit pun...cukup2 rm50 jer...klau mamazakwan letak 5k ke..bole gak bagi adih mahal2 skit kan.... kannn .....kannn....
sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab x kan cupcake jer...
ok la tu....skrng orng x main dah cake besor2....orng nak cupcake comey2 jer......budget ai pun ciput jer....hehehe...tgk gambar tu pun....mamazakwan nak cupcake kan...?? tp malu ler tu nak post kannnn.....ai tau.....:)

ai x tag sape2....tp sape nak join bole klik kat link atas ye.....

ok MamaZakwan......done !!!

^__^



1 comment:

Nad @ MamaZakwan said...

tq sudi join n gud lux ek! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...