"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Thursday, July 19, 2012

Ramadhan 1433H / 2012M

Sabtu nie 21 Julai 2012, seluruh umat islam di Malaysia akan menyambut Ramadhan Al-Mubarak ~ tadi kan dah ada pengumuman kat tv kan...kalau ada yg terlepas tu...x pe...skrng nie....kjap² dia akan ulang balik.....kalau x dpt tgk kat tv pun.....sekarang nie...macam-macam alat penyampai ada...dan paling glamer...tentulah facebook...kejap jer berita sudah tersebar.......

Ok, dikesempatan nie la kan...sy nak mohon maaf ler pada kengkawan blogger semua...mana yg komen dan sy terkomen kat blog anda tu kan...mana tau ada yg tersasul sasul tu kan....mohon ampun dan maaf ye....:)
semoga Ramadhan kali nie membawa banyak keberkatan...

Dan juga...Ramadhan kali ini adalah yg pertama sy sambut tanpa seorang lelaki yg bergelar Ayah.... x tau la keadaan mak pulak macam mana..):  harapnya dpat la sy menemankan mak berbuka dan bersahur di bulan puasa nie jika ada kelapangan......



 Dan pada kengkawan yg masih mencari jadual imsak dan buka puasa kan...harapnya laman web JAKIM nie...boleh membantu........:)

Ok...jumpa besok ye......nak buat ciz tat dah nie...ada orng tempah, ..naknya besok pagi...so kene buat ini malam la.........

:)  Assalamualaikum  :)


7 comments:

Mamasya said...

Slmt menyambut bulan Ramadan dan berpuasa buat Asyifa sekeluarga.akk mohon maaf juga jika ada salah bicara.

kakcik said...

Assalamu'alaikum Asyifa,

Selamat menyambut kedatangan Ramadhan Al Mubarak dan selamat menjalani ibadah puasa ya. :)

Kesuma Angsana said...

slam ramadan n selamat berpuasa ye

wawa abdullah said...

Salam Ramadhan and gud luck untuk kuiz tu.. :)


p/s: jom join contest review sempena ramadhan..Duet raya dan voucher free menanti anda~~ :)

Asyifa Mustaffa said...

salam ramadhan juga buat akak...

Asyifa Mustaffa said...

W'salam Kakcik,
selamat berpuasa juga...

Asyifa Mustaffa said...

salam ramadhan KA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...