"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, August 8, 2011

Watermark Free !!!

Assalamualaikum...kembali bertemu hari isnin yg ceria...cuaca yg indah....dan yg pentingnya masih dapat kita berpuasa pada Ramadhan hari yg ke-8 ini....mudah-mudahan dipermudahkan segalanya hari nie....Insyallah...

ok..sebenarnya..sy nak bgi tau....sy dapat watermark free....sape weiii x nak bende free....cer cakap....bende free lah dlm dunia nie yg mengasyikkan....betul tak ??, ke sy je yg suka free...ikut suka memasing lah....nie watermark free sy.....
Cantik tak ?? for me...ok la..sbb sy punya eh...! bukan orng lain yg pakai...sy yg pakai...!! simpel je...sbb sy nak yg simpel.....ada mcm2 design yg  PN SYAMILA  nie buat......nak tengok contoh2 yg dia buat boleh pegi kat SINI .... korang2 nak design mcm mana...boleh request dia buat......

tp...kesabaran tu sngt penting utk menuggu Pn kita nie buat....hehehe...biasalah...kalau nak free...sabar tu kene ada....yg penting free.....ok...! nak tak ?? kalau nak...anda boleh email Pn.Syamila kat  sini : admin@syamilamohd.com

Ok...kalau nak boleh email dia...kalau x nak x pe....^^

:

2 comments:

kakyong said...

cantik design WM dari sya tu... ;)

Asyifa Mustaffa said...

k.yong pun ok gak....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...