"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, January 11, 2013

Crepe Oreo

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Jumpa lagi.........:) hari nie mengcrepe lagi ~ baru je berapa hari yg lepas buat crepe milo coklat tu... hari nie kena buat lagi....

x larat dah dengar Hadif dok mntak2 bila dia blik skolah......ingt nak buat besok....tp cam x smpi hati plak nak tggu besok...bila dah 2 hari buat janji dgn dia....~ hari nie rajinkan lah jugak.....

Makanya...hari nie....buat 2 crepe ~ yg kaler kuning kat belakang tu...crepe milo + coklat...n yg terbentang di depan pic nie crepe oreo....resepi masih sama macam buat crepe milo coklat hari tu ...


Kan...yg belakang tu...kaler kuning tu....yg tu crepe milo coklat. 

sukatan kali nie, digandakan...

resepi masih sama 



x cuba buat lagi ?

cuba la....:D

sebelum tu kan...

nak bg tau nie....

 nak war2 kan lah...MY 1ST GIVEAWAY tu.... due date next week....sape nak join...masih open lagi.........:)

dan utk anda yg dah join ~ bole cek nama kat SINI.....

daaaaa............



12 comments:

faa.rosli said...

ni betul-betul menggugat iman.

Mimie said...

adoiiii...gugur jantung tgk oreo crepe nih

mama sara nur said...

nak jugakkk he he betul2 mengodalah crepe oreo ni

Asyifa Mustaffa said...

faa ~ :-)


mimie ~ sabar....:-)


mama sara nur ~ tnggl skit sudaaaa.....:-)

Mamasya22 said...

Slmt berhujung minggu Syifa.
crepe oreo....nipun masuk senarai tp oreo kalau beli kena sorok awal2...

ogyep yummy mellow said...

bila lah pulak turn ogyep nak publish crepe ya.. mengancam jiwa raga tu.. suka kaler hijau nya...

inazamri said...

tergoda tekak ni.ada juga crepe oreo rupanye

Asyifa Mustaffa said...

Mamasya ~ klau kat umh nie...kena beli 2...1 utk mkn gitu2 je kak...1 lgi bru buat crepe...tu pun x jemu gak tu...


Ogyep ~ hehe...buat kak jgn x buat....:)


K.Inazamri ~ mmg nak goda la nie kak....:)

Kesuma Angsana said...

sedapnyer,,,, leh lah kalau nk cuba ni

Asyifa Mustaffa said...

KA ~ sy x brapa sngt...sbb manis rasa oreo tu...tp anak2 suka...sedap kata mereka...akak try la nnti....:)

Nur-nba said...

Rajinnya Syifa.. Mesti sedapkan.. Teringin nak rasa..

Asyifa Mustaffa said...

K.Nur ~ rajin x rajin...bila anak2 asik dok mntk je....buat kan aje kak....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...