"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, January 21, 2013

Pemenang My 1st Giveaway

Ok...1stly....nak ucapkan bebanyak terima kasih pada 35 orang kengkawan yg sudi join MY 1ST GIVEAWAY hari tu........:D 

dan mesti ada antara yg join tu x sabar kan nak tau sape yg menang....sy yg dok buat bende2 nie pun x sabar nak tau sape yg dapat....:D

hasil cabutan semua....si kakak (Athirah) yg buat....dia yg cabut ye....TAHNIAH pada yg menang......:D


So..... selepas membuat keje2 print out.....menggaris....menggunting.....dan menggulung nama 35 orang yg terlibat itu......maka..........ini la hasilnya......


PEMENANG PERTAMA

ialah ~ no. 19




PEMENANG KE DUA

ialah no.2




Tahniah pada pemenang, giftnya seperti yg diajnjikan haritu......

urusan pengeposan hadiah akan dilakukan sebaik sy dpt add para pemenang ye....

so kalau lebih 3 hari pemenang x ada respon....maka sy akan buat cabutan semula ye....

terima kasih sekali lagi pada semua yg sudi turut serta.......:)


UPDATE RABU 6/02/2013 :  ADA PERUBAHAN PEMENANG DISEBABKAN PEMENANG 1ST , TIDAK MENUNTUT HADIAH .


9 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

wahhhh.. tahniah ya pd semua yg menang tu!! mesti gembira...ria..

Amie said...

Wah! Tahniah untuk uyang menang... kena buat lagi ni untuk seronok2 he he he ehhh

Gee® said...

Waaaa... nak adiah jugak!!

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah buat kedua2 pemenang... dua2 pun kawan akak sejak berfotopages lagi ni.. bangga kejap.. hehe..

Yanna_Lie said...

TAHNIAH!... kpd yg btuah... nmpaknya yanna kurang bertuah kalinih... xpe2.. nnti if ade lg give away... yanna join lgik yea... hehe

suri solehah said...

tahniah untuk yang menang..buat lagi ye...mana tahu next time suri pulak yg menang hehe

Asyifa Mustaffa said...

to all fren ~ insyallah ada rezeki lagi....bole buat......:)

EmbunRosaliza said...

tahniah buat pemenang

ninazsyafinaz said...

tahniah kepada pemenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...