"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, March 4, 2013

Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food

Assalamualaikum & Selamat sejahtera.

1st n3 di bulan Mac, orng lain dah bederet n3nya....ini baru 1 je.... nmpk sngt x aktifnya berblog.....sadis sungguh....!!!

nasib la Tun buat GA .... klau x...makin berabuk bersawang la blog nie...~ nak buat cmne.... mood skrng kejap rajin kjap malas....! kadang bukak blog tu...tenung2 je... bw pun mcm2 tu je.... insyallah kembali pulih la kut minggu nie.... kikiki.... insyallah la....:D

ok...berbalik pada tajuk ye... meh ramai2 kita meriahkan join GA Tun nie.... menang ke...kalah ke...itu lain cerita... yg penting...support  kengkawan yg buat GA kan.... klau menang tu...kira bonus la....:)

cara nak join....boleh klik kat pic bawah nie ok... atau klik SINI


Syarat2 penyertaan :- 

1. Terbuka kepada semua follower lama dan baru
2. Buat n3 bertajuk -Tun Telani's 1st Giveaway - My Favourite Food
3. Copy paste gambar di atas dan linkkan ke blog tun
4. Tuliskan apa makanan kegemaran anda ^^ kalau ada gmbr letak gambar, kalau ada resepi blh tulis resepi, tp x wajib. cerita la sket kesedapan makanan tu. hihi
5. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen.. **** tun menghadapi masalah utk komen di EMBEDDED komen ye, cuma dpt komen di pop-up window, harap maklum.
6. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 17 Mac 2013.


*********************************************************************************
untuk syarat no.4 tu kan... ~ peberet food eh....sebenar semua bende telan je....tpppp...yg betul2 suka kan...kuih nie... 



memang sedap2 la sangat kalau mak yg buatnya....air tangan mak kan...mestilah sedap...:D, suka yg cmni...resepi bole klik kat SINI, lepat yg rasa lemak2 kelapa muda...ada pisang secukup rasa...manis yg cukup rasa...segalanyanyalah...! wangi daun pisang lagi.....mmg best lah...!!! 

ok...citer bebanyak kang...buat telan air liur je...sebab bende semua x de klau teringin nak buat pun....:D 

sesi tayang gambar je sempena join GA yg Tun buat nie....sape nak join GA ni.....sila-sila la ye.....

daaaaaaaaaaa.......wasalam...:)


4 comments:

tun_telani said...

Weeee~~~~~~~~~~~~~ tq ^^ :D
tun xpenah wat sendiri lepas pisang ni, pandai makan je.. ni duk kunyah bingka pisang, tp ni pon jiran yg kasi. hihi.

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

haaa.. samalah ngan akak.. start bln feb tuari mula malas, masuk mac makin menjadik2.. hehehe

good luck, Asyifa!!

Asyifa Mustaffa said...

Tun ~ wlcme....sedap juga bingka tu.

Asyifa Mustaffa said...

Kak Seri ~ thx kak...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...