"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, September 9, 2013

Please vote ~ kalau rajin laaa...

Assalamualaikum,

Pagi Isnin nie kan...x yah la nak blues2 sangat ye...mesti ceria2 jer....:) , dah ceria...meh nak mintak kengkawan semua tolong vote picture ni...join sesaje je pun ha...

Ntah kenape hari tu...mcm boring jer rasa...tangan pun saje gatal klik buka tgk, ...jadinya...mcm menarik bila tgk TnC dia..last2 join je la..pic pun mmg dah ada...

Nak join...bole tgk terma dan syarat di SINI 

Ok..ni picture yg sy join....



please vote HERE 

Terima Kasih....:)

Mood menjak dua menjak ni...suka sngt joint contest...x tau nape...tebiat kut...! hehehe


8 comments:

ZalinZalina said...

Asyifa..tu la semalam kak ina tengok nama Syifa Asyifa terus teringatkan awak...betul la awak rupanya yek.. good luck..nanti akak vote :)

Fazleyatul Aini said...

gudluck =)

Kakcik said...

Good Luck, Dear. :)

Cho Zila said...

dah vote... selamat berjaya..

lieyalatif said...

al the best n good luck yeak....takpe mmencube mane tau ade rezeki kan....

Haryati Faizal said...

good luck ye...

hainom OKje said...

OK...kalau rajin nanti yeh AM

Kesuma Angsana said...

ok.. gd luck yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...