"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Saturday, February 18, 2012

DEMAM ONES HD

Demam Ones HD ?? nie semua gara² tv punya pasal, saluran yg menyiarkan drama-drama korea...sy sbnarnya x lah minat sngt tgk drama-drama berantai nie...tp ntah kenape hari tu..sekali tertengok mcm bes pulak citenya..nak² citer tu bru masuk episod 2...apa lgi layan jerlah...

x boring sngt la...+ iklan mmg x de..iklannya cuma promo drama-drama kat rangkaian tu saje..mmg x leh gerak...duk melekat kat depan tv..klau nak gerak gak...kene pasang bahasa melayu la...slalunya ptng²  layan citer tu hazim tgh tdo....so, mmg best la layan tanpa ada gangguan....keh3....

STAY WITH ME MY LOVE


gamba atas nie drama yg tgh layan time petang, STAY WITH ME MY LOVE, jln cite ok, x bosan...lembap pun x la....ok la, x yah nak pikir berat, drama ringan jer....citer dri isnin smpi jumaat, ptng pkul 5.15 smpi 6 lebih la...


YES CAPTAIN !

gamba atas nie citer sngt-sangat best........:) timenya isnin selasa kul 9.15 smpi 10.30 mlm (ulangan ada, biasa la astro kan, kalau x de ulangan, mmg x sah ler) ...mmg best la...pelakon korea pompuan tu cute sngt, pas tu suka gelak...budak yg belakon jdi adik dia pun, comey jer....sian dia orng adik beradik....nak kata pelakon lelaki handsome ke ape...,memang x la....biasa jer...

tp drama korea nie sy rasa lgi bes la drpd layan drama dari seberang yg sy rasa ntah apa-apa, jln citer smua nak menghasad dengki, hilang ingatan lah...ntah apa-apa lgi drama indon tu...mmg x penah layan pun yg tu...

nak lgi info pasal chanel nie boleh view SINI ye.... facebook boleh tgk SINI pulak... lupa nak ckp...ONES HD nie kat channel 393 ASTRO ler...



2 comments:

hanna said...

kite xpenah miss yes captain :)

Asyifa Mustaffa said...

hanna : me too...lmbt snggh nak tggu n/week pnya episode....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...