"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, April 18, 2012

Alhamdulillah....selesai....



Alhamdulillah..selesai sudah...perpindahan dilakukan.....pindah ?? 

x kemana pindah nya...cuma memindahkan tempalte blog aje..... kini, dah berwajah baru....hehe...dah lama pakai template l/bug latar belakang ijau tu...dah dekat setahun rasanya...., baru la skrng  nak try template yg lain pulak....

Rumah kalau dah lama x disusun atur, lama-lama keboringan akan melanda....rumah pun nmpk x beseri kan.....mcm blog nie gakla...hari-hari pandang dan buka..asik cmtu je...nak gak rasa lainnya...., dan disebabkan line tenet yg agak laju...maka blog pun dpat la di make over....harapnya lepas ni...bnyk le orng dtang berkunjung...insyallah....

header tu ? oh.... itu ambik kat blog header....nnti ada masa bru sy design header sndiri...., tu pun kalau ada time lah...! nak nukar template nie pun dah ambik masa 2 hari....cmne la orng yg ambik tempahan utk mendesign tu kan...sah-sah poning kepalo eh....

gambar ? abaikan...ambik kat google je tu...


5 comments:

dapurmerahibu said...

Syifa,tahniah berjaya memindah.hehehhe..anyway cantik dan teratur.blog dilla pun masih lg kejap ke sana kejap ke sini.

IDAZS said...

salam, cantik. saya suka putih :)

Asyifa Mustaffa said...

Dapurmerahibu : tq...nak tukarnya pun otak kene lega...klau tdk..mmg serba x menjadi...


Idazs : tq..sy pun mmg suka pakai template latarnya putih...nmpk bersih dan suci...hehe...

HaSue said...

Rajinnya dia menggodek2 blog..patut la cantek jek.. :)

Asyifa Mustaffa said...

Sis Hasue : mood nak mengubah dah smpi....tu yg tukar tu...kalau x...x betukar juga..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...