"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, March 14, 2012

Alhamdulillah....

Assalamualaikum....selamat pagi....semoga hari yang menceriakan....mood ari nie hepy sesangat....apa yg nak dibuat mlm tdi..tercapai hajat pgi nie...hehehe...

x de apa pun..hepy ler sbb nak kemaskan blog nie jer...dah serabut nmpaknya...dri malam tdi dok godek mcm mna nak buat scroll box kan...so alhamdulillah..orng kata berkat sabar tu kan....menjadi gak akhirnya....ringan ler skit nak bukak.....box shoutmix pun dah remove..buat semak je...ntah dari sesape yg tnggl kan link kat c2...

nnti ada masa skit lgi..nak timbang berat blog nie..last timbang thun lepas...thun nie x lgi......nnti dah timbang bru update lgi.......:)


5 comments:

Ucu Faridah said...

kiranya mengemas rumah lah ye malam tadi...simple tapi menarik...

Asyifa Mustaffa said...

kemas dari malam smpi pagi kak....:)

syafisyifa' said...

mcmana nak buat scroll down box utk blog yg kita ikut ye...tq

syafisyifa' said...

mcmana nak buat scroll down box utk blog yg kita ikut ye...tq

Asyifa Mustaffa said...

alamak !! lupa nak ambil linknya...tutorial dri dia mmg snang skit nak pham....x simpan pulak tu linknya...nnti syifa godek² balik...n cri blik link tu ye...nnti jmpa sy bg tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...