"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Wednesday, March 28, 2012

Buy n Donate !!!

Ingat lagi tentang page Telekung Projek ? kalau nak tau pasal tu boleh view n3 sy yg lepas...di SINI, kalau masih samar-samar tentang page TP ( Telekung projek) nie...sila review kat SINI pulak ye.....senang kan sy dah bgi link tu semua....kalau nak LIKE page lgi bgus...lgi bnyk manfaat yg kita dapat dri c2...

Now, nak citer skit pasal latest projek TP nie...admin menganjurkan jualan...jualan yg myb boleh menolong anak-anak yatim...antara yg admin nak jualkan mcm gamba kat bwah nie :


yg nie ada 100 sahaja

cantikkan ?? nak beli ? harganya hanya RM18.00 SAHAJA termasuk posatage ye...n lgi mcm kat bwah nie..

yg nie pulak ada 50 sahaja
Ada lagi barang-barang lain yg hendak dijual, kemudian duit tu akan digunakan utk membantu dalam  dana niaga HARUM utk anak-anak yatim berniaga, nak tau lagi pasal dana niaga HARUM tu....bole view page TP ye...anda akan dapt tau semua maklumat, kalau masih kurang jelas, boleh terus mesages PN.ADMIN ye...

Pada yg berminat, info sedikit ye :-

Email order and payment to admin at

payment
162218036971
maybank, norazila abdul aziz.

kemudian email detail order dan bayaran kepada;
buyanddonate@gmail.com
 (nyatakan alamat utk admin poskan keychain ini)

Jom buat amal kebajikan....x dapat banyak...sikit pun jadilah........insyallah..moga diberkati.....


1 comment:

Siti Asiah said...

salam, asyifa join TP ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...