"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Monday, March 26, 2012

Dinner @ McD

Assalamualaikum.....salam sejahtera.....jumpa lagi dimnggu yg baru...minggu penghujung dibulan mac, kan...diam x diam...dah semakin smpi ke hujung bulan kita nie....kjap jer masa berlalu skrng nie.

Nie citer last weken, kami anak beranak mendinerkan diri kat Mcd ayer keroh...kat c2 24hours opennya, itu yg paling dekat,  dinner ke hape smpi c2 jer dah pukul 10 lebih (mlm ler) ...tu bukan dinner namanya...x baik lansung tuk kesihatan....tp x pe kut...bukannya selalu, tapi bila keadaan anak tekak nie yang tetiba mintak nak makan fast food nak buat cmne, huhuhu........dah smpi pukul 10 tu pun masih gak ada yg kuar masuk nak makan......memang la hai...orng Malaysia mmg mewah dgn makanan...x kira masa dan tempat...hanya perlu siapkan ongkosnya sahaja.....

meh nengok gamba....gamba time makan x dek eh...sbb khusyuk layan makanan....hehe...


x sempat nak dapatkan set utk dinner...telebih time pulak smpi c2...tdk msti dah jimat skit...


ini la hasilnya bila makan kat Mcd...dulu beli hepy meal 2 set je...dpt la  mainan 2......skrng kene beli 3... klau tdk, ada la yg "berperang" dlm kete.....nie sbhgian jer nie...ada lagi set en.bob , yg mnggu lepas punya......ntah bentuk apa x ingt...anak² dah main cmpak aje......dah x nmpk batang hidungnya....ntah mna la tersorok...tu x pasti.....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...