"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Tuesday, March 27, 2012

Search keywords

last n3 utk hari nie, insyallah esok jumpa lagi, nak pos bende alah nie...search keywords yg agak glamour ler dlm blog nie...sape ler yg slalu mencari sy ye...siap nama penuh lagi taip kat google tu...google ke?? x kire lah search engine yg mna kan...yg penting..orng tu mmg spesifik kat nama sy...full name lak tu...ingt juga dia kat nama ayah sy ye....hehe...mekasih ler pada anda yg sudi search nama tu ye...tiap kali masuk tu...jgn lupa tekan iklan kat atas tu...dapat juga isi tabung duit wat belanja...hehehe...x caye dia search nma sy...meh nengok gambor bwah nie sbgai bahan bukti...., siap salah-salah lagi taip blogspot dah jadi "blongsport" pulak...lenkali taip slow n steady ye....baru senang jumpa.....:)


pada yg suka masuk blog x seberapa nie...mekasih ye...tq...^__^, selamat malam...assalamualaikum...........
:
:

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...