"Semulia-mulia manusia ialah orang yang mempunyai adab yang merendah diri ketika berkedudukan tinggi, memaaf ketika berdaya membalas dan bersikap adil ketika kuat." ~ Khalifah Abdul Malik Marwan

Friday, March 23, 2012

Antara tempahan lagi

Alhamdulillah...jumpa lagi ye jumaat nie...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki semua...:),

Hari nie just nak share gambar² beberapa tempahan² yg sempat disnap gmbarnya....mood nak letak gamba dlm fb x brapa nak ada sbnrnya... sbb mcm dah bnyk sngt dlm album tu..... Buat masa nie tempahan secara on9 x brapa nak ambil dah.......sy lagi suka anta by hand atau cstmer dtng ambik sndiri...sbbnya..apam nie lagi fresh......kalau pos-pos nie...kesegarannya tu dah x brapa nak best tau.......tp klau cstmer tu beria-ia naknya...sy buatkan la juga,...itu lah yg buatkan sy malas nak share n tag gamba apam tu......sbbnya ada je yg mntak buatkan...bukan menolak rezeki......tp kepuasan tu pun penting juga sbnrnya....sbb jual makanan kan...sebolehnya sy nak bgi cstmer puas hati......barulah nnti bila diaorng nak lagi, kita yg dicarinya kan? Alhamdulillah setakat nie ada la 2 3 orng cstmer yg return order kan...insyallah servis yg terbaik akan dilakukan.....

Ok, kalau ada kenkawan atau sape-sape nak order..silakan, tp mcm yg sy bg tau lah...anda yg berada sekitar n9, melaka,( kalau sy anta, cas akan dikenakan)  amatlah dialu-alukan....bagi sekitar KL,Putrajaya, bangi, kajang penghantaran by hand bole dibuat, dengan syarat min order 300 pcs....ok ? meh layan gamba pulak....

100 pcs - atas prmntaan sepupu kat peneng, nak anta skolah anak (tadika) katanya

100 pcs - wangsa maju

nie utk orng Johor.
nie dekat jer...kat Alor Gajah
yg nie..return cstmer, dia mntak buatkan 200pcs.....dari Rembau
Nak tengok gamba lain-lain boleh tengok SINI,dan SINI, pada yg berminat nak order boleh refer terma&syarat  ye.sila-sila lah cuci mata ye...

ok lah..cukup dulu smpai sini, dah x tau nak merapu apa dah...:) daaaaaaaaaaaaaa....


4 comments:

kakna said...

salam..
comey-comey apam nya...

Asyifa Mustaffa said...

kakna : mekasih....:)

Asmara said...

CantIk dan kemas! Pasti ramai yg teruja dan return order. Tahniah!

Asyifa Mustaffa said...

Asmara : tq dear...insyallah....mudah-mudahan...amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...